Grote tuinmeubelafdeling.

Welkom op onze tuinmeubelafdeling. In onze winkel treft u vele diverse tuinsets aan. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze showroom te bezoeken. Een tuinstoel die bij u past moet u namelijk altijd proberen en zien voordat u de juiste keuze kan maken. Iedere stoel, lounge set heeft zijn eigen zit. Dit kan al bepaald worden door de lengte van de zit en de hoek waar de zitting in is gezet. Kom daarom gerust langs om te proberen.

 

De tuinemeubels die u bij ons kan vinden zijn o.a.

Aluminium tuinmeubelen.

Wij hebben diverse aluminium tuin stoelen in ons assortiment. De stoelen hebben allemaal hun unieke zit en vormgeveing. Een aluminium stoel is te krijgen in een verstelbaar model of een stapelbaar model.

Deze stoelen verschillen in veel opzichten van elkaar zo wordt de ene stoel gemaakt van alleen maar aluminium onderdelen en de andere wordt voorzien van kunststof onderdelen. 

Ook de vorm van de zitting is uiteraard van belang voor de keuze die u maakt. Zo moet voor de ene de zitting helemaal recht zijn en voor de andere moet hij een curve hebben.

Kom daarom gerust eens langs om de diverse stoelen te proberen.

Wij hebben een uitgebreid tafel assortiment welke u kan kombineren met deze tuinmeubelen. de tafes zijn verkrijgbaar in diverse maten en gemaakt van verschillende materialen.

Vlechtwerk Meubelen;

Wij hebben ook een ruime keuze in velchtwerkstoelen. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in diverse modellen zo heeft het ene modeleen recht op zittende zit en de andere stoel is meer geschikt om lekker onderuit te zakken. Ook zijn deze vlechtwerk stoelen verkrijgbaar met een verstelbare rug.Passende bij deze stoelen hebben wij een zeer uitgebreid tafel assortiment. De tafels zijn verkrijgbaar in diverse maten en gemaakt van verschillende materialen. Vlechtwerk meubelen laten zich altijd perfect combineren met de verschillende materialen. Zo kan iedereen zijn eigen tuinset samenstellen.

Stalen Meubelen;

Wij voeren in ons assortiment de stalen meubelen van het merk Kettler. deze meubelen staan bekend om hun degelijkheid comfortabele zit en hun weerbestendigheid. Wij voeren ook van deze leverancier het stalen tafel assortiment

Kunststof meubelen;

Uiteraard kan u ook terecht bij ons voor de bekende kunststof stoelen. Ook deze hebben we in diverse modellen en zowel stapelbaar als verstelbaar. We hebben hier uiteraard ook bijpassende tafels en ligbeden bij.

Loungsets;

In onze showroom treft u veel diverse soorten lounge sets aan.

Niets is moeilijker dan het uitzoeken van de lounge set die het best bij u past en welke ook het beste past op uw terras. Daarom hebben wij Lounge set van diverse materialen samenstellingen en afmetingen. Ook zijn er ook loungsets verkrijgbaar welke u zelf kan samenstellen op deze manier kan u zelf de grote van uw loungeset bepalen. Iedere lounge set heeft zijn eigen zit dit wordt al mede bepaald door de kussens en de diepte van de zit. Ook hebben wij louge set gemaaakt van diverse soorten draden en  frame's en kleuren.

 

KOM GERUST EENS LANGS EN ZOEK U PERFECTE TUINSET UIT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

laatste nieuws

opruiming tuinmeubel showmodellen

De tuinmeubel opruiming is begonnen wees er snel bij want op=op

Lees verder