Barbecue kopen? Bezoek onze showroom.

Is je barbecue een oud beestje en kun je wel een nieuwe gebruiken? Zeker als je geregeld vrienden en familie uitnodigt, is een grotere barbecue geen overbodige luxe. O ja, denk meteen even aan het vullen van de gasfles. Staat zo slordig als je alles in huis hebt, je vrienden op de loungebank zitten en je krijgt de barbecue niet aan de praat… Oeps… Weg gezellige avond.

Bij Buitenhuis Beringe vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen barbecueën. We hebben een groot assortiment van elektrische barbecues, gasbarbecues en houtskoolbarbecues. Zoek je een eenvoudig model? Of ben je meer een luxere barbecueër? Bij beide opties ben je bij ons aan het juiste adres.

Cadac

Van Cadac ook wel de skottel braai genoemd hebben wij heel veel soorten modellen in onze winkel staan. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment accesoires van Cadac op voorraad. Kom gerust eens langs en kijk welke samenstelling het beste bij u past. Gaat u alleen barbecueen of wilt u ook een pannekoek of nasischotel kunnen maken. Laat u hierover door ons adviseren voordat u de verkeerde samenstelling aanschaft.
Maak een feest voor familie en vrienden met de 3 Series Premium S gas barbecue. Voorzien van efficiënte en krachtige roestvrijstalen branders met het efficiënte Blue Flame Power System dat zorgt voor aanzienlijk minder vlammen waardoor uw eten lekker en sappig blijft.
Samen met een groot, geëmailleerd kookoppervlak is deze barbecue perfect voor het bereiden van een breed scala aan fresco maaltijden. De krachtige zijbrander kan worden gebruikt om bijgerechten voor bij het gegrilde eten te bereiden, zodat u met een gemak een uitgebreid feestmaaltijd kunt bereiden.
Het Campingaz® Culinaire Modulaire Systeem biedt stevige grillplaten met een grote veelzijdigheid bij het koken. De barbecue is snel en moeiteloos schoon te maken dankzij het Campingaz  InstaClean® Aqua Systeem.
– Elektrische ontsteking met afzonderlijk verlichte knoppen. Batterijen inbegrepen.
– Krachtige zijbrander om sauzen of andere andere bijgerechten klaar te maken
– Ondersteunt tot 13 kg gasflessen in een deels gesloten trolley met deuren
– Zwenkwielen met remmen zorgen voor een stevige ligging en een uitstekende mobiliteit.
– Geintegreerde haken met gemakkelijke toegang en opberging van barbecue accessoires

Landmann Triton PTS 2.0

 Barbecue 2 brander.

 

Dubbelwandige deksel, temperatuurweergave in de deksel, Geëmailleerd warmhoudrooster, Grilrooster van Gietijzer, 2 traploos regelbare branders van RVS, geïntegreerde piezo ontsteking, onderkast met dubbelwandige deur, 4 vastzetbare wielen, inclusief gasslang en drukregelaar, warmte vermogen 2 x 3,5 kw. Zeer degelijk en zwaar materiaal.

 

Campingaz classic EXS Vario

Barbecue 2 brander.

Een mooie alleskunner deze barbecue van Campingaz.

Twee roestvrijstalen branders, piezoontsteking, inklapbare zijtafel, twee grote wielen, geëmailleerd gietijzeren kookoppervlak met omkeerbare grill en bakplaat. Thermometer, geïntegreerde zijbrander.

 

 

2 series classic LX plus

2 brander barbecue. Twee gealuminiseerde stalen branders, piezo ontsteking, twee inklapbare zijtafels,twee grote wielen,Geëmailleerd stalen kookopervlakte,  thermometer,  onderstel met deuren voor het eenvoudig opbergen van uw spullen.

 

 

Campingaz select S3

Maak een feest voor familie en vrienden met de 3 Series Select S gas barbecue. Voorzien van efficiënte en krachtige roestvrijstalen branders met het efficiënte Blue Flame Power System dat zorgt voor aanzienlijk minder vlammen waardoor uw eten lekker en sappig blijft.  
Samen met een groot, geëmailleerd kookoppervlak is deze barbecue perfect voor het bereiden van een breed scala aan fresco maaltijden. De krachtige zijbrander kan worden gebruikt om bijgerechten voor bij het gegrilde eten te bereiden, zodat u met een gemak een uitgebreid feestmaaltijd kunt bereiden. 
Het Campingaz® Culinaire Modulaire Systeem biedt stevige grillplaten met een grote veelzijdigheid bij het koken. De barbecue is snel en moeiteloos schoon te maken dankzij het Campingaz InstaClean® Aqua systeem.
– Elektrische ontsteking met afzonderlijk verlichte knoppen. Batterijen inbegrepen.
– Krachtige zijbrander om sauzen of andere andere bijgerechten klaar te maken
– Deels gesloten trolley met geintegreerd kruidenrek, ondersteunt gasflessen tot 6 kg 
– Robuste zwenkwielen zorgen voor een stevige ligging en een uitstekende mobiliteit          
– Groot warmhoudrek biedt veelzijdige grillmogelijkheden en is gemakkelijk verwijderen indien nodig

 

 

 

 

Campingaz Xpert 100 LS

2 brander barbecue. Twee gealuminiseerde stalen branders, piezo ontsteking, inklapbare zijtafel,twee grote wielen, verchroomd stalen kookopervlakte,  geïntegreerde zijbrander

 

 

Campingaz classic LS 4 brander

 Barbecue 4 brander met zijbrander

 

Vier RVS buisbranders voor krachtige prestaties en gelijkmatige hitteverdeling. Piezo ontsteking, een inklapbare zijtafel, 2 grote wielen, Geëmailleerd stalen grill plaat, Geïntegreerde zijbrander,Met warmhoudrek. Met instaClean systeem. Waardoor schoonmaken zeer gemakkelijk is.

 

 

 

 

Campingaz 3 brander Classic LS Black

 

Barbecue 3 brander

Drie RVS buisbranders voor krachtige prestaties en gelijkmatige hitteverdeling. Piezo ontsteking, een inklapbare zijtafel, 4  wielen, Geëmailleerd stalen grill en bakplaat, Geïntegreerde zijbrander,Met warmhoudrek, met campingaz instaclean systeem, voorzien van onderkast met twee deurtjes.

 

 

 

Campingaz 3 classic LS plus D

3 brander barbecue.

Drie RVS buisbranders voor krachtige prestaties en gelijkmatige hitteverdeling. Piezo ontsteking, een inklapbare zijtafel, 4 wielen,Geëmailleerd gietijzeren grill en bakplaat, Geïntegreerde zijbrander,Met warmhoudrek. Met Campingaz instaClean systeem, met modulair systeem. voor zien van onderkast met 2 deurtjes

 

 

Landmann Triton PTS 3.0

 Barbecue 3 brander 

 

De Triton is een barbecue uit de Landmann serie waar men trots op mag zijn. De barbecue heeft een luxe en degelijke uitstraling. Gemaakt van zeer solide materialen behoort de Triton serie tot een van de beter barbecue merken in Nederland en Duitsland. Een echte barbecue waar men waar voor zijn geld krijgt.

3 Pits gasbarbecue met PTS systeem.

Dubbelwandige deksel, temperatuurweergave in de deksel, geëmailleerd warmhoudrooster, grilrooster van gietijzer, 3 traploze regelbare branders van RVS, inklapbare werkbladen, geïntegreerde piezo ontsteking, onderkast voorzien van dubbelwandige deur, 4 vastzetbare wielen, inclusief gasslang en drukregelaar , warmte vermogen 3 x 3,5 kw

 

 

 

 

Landmann Rexon PTS 3.0

3 brander barbecue.

De Rexon barbecue van Landmann is een mooie complete barbecue.

De barbecue is voorzien van 3 traploos verstelbare branders gemaakt van RVS, Temperatuur weergave in de deksel, Dubbelwandige deksel, Geïntegreerde piezo ontsteking, warmhoudrooster, Geëmailleerd grillrooster, grote vetopvangbak,2 grote wielen, inclusief regelaar en gasslang, vermogen 3 x 3,65 kw

 

 

Houtskool Barbecue

 

Naast de vele soorten gasbarbecues hebben wij ook veel  verschillende houtskool barbecues in ons assortiment. Dit kan variëren van kogel barbecues tot rookovens.
Kom gerust eens langs om te kijken.

 

 

 

 

Barbecue benodigdheden

Goed gereedschap mag natuurlijk niet ontbreken bij u barbecue. Ook daar hebben wij een zeer uitgebreid assortiment in. Hoezen om uw barbecue af te dekken hebben wij in diverse maten.

Je vindt zoal deze merken bij ons

Geintereseerd in onze producten?

Kom langs en bekijk ons gehele assortiment.

Waarmee kunnen we je helpen?


Buitenhuis Beringe

 

Contact

Meijelseweg 51
5986 NH Beringe
Industrieterreinnummer 2070
info@buitenhuisberinge.nl
(077) 466 91 94