Gasfles vullen? Dat doe je bij Buitenhuis Beringe.

Ga je met je camper of caravan op pad? Wil je dit weekend barbecueën? Zorg er dan voor dat je de gasfles(sen) controleert en vult als dat nodig is. Dit kan bij Buitenhuis Beringe. Wij hebben als enige in de regio een propaangas vulstation. Hier kunnen we ook je merkloze gasfles bijvullen als deze halfleeg is. Je betaalt natuurlijk alleen het gas dat bijgevuld is. Ook een nieuwe gasfles kun je bij ons kopen.

Op groene 5 kilo gasflessen staat vaak een opdruk van een leverancier, bijvoorbeeld Robogas, Iesberts, Primagas. Deze vallen ook onder ‘merkloze flessen’ en kunnen door ons gevuld worden.

Buitenhuis Beringe is ook dealer van de volgende merkflessen. Deze flessen worden bij ons geruild en niet gevuld.

Door ons te vullen DE GOEDKOOPSTE EN GEMAKKELIJKSTE GASFLES !!!!

De merkloze stalen gasfles kan u bij ons aanschaffen of laten vullen. Deze flessen kunnen wij als hij niet helemaal leeg is ook bijvullen, u betaalt dan het aantal kilo welke erbij gevuld zijn. Deze merkloze flessen hebben een levensduur van 10 jaar. Op deze gasflessen zit geen statiegeld. Deze gasflessen zijn verkrijgbaar met een inhoud van 2,5, kilo 5 kilo of 10,5 kilo. De 10,5 kilo hebben wij in twee uitvoeringen . De Nutzung is het meest geschikt voor terrasheathers en campers omdat u makkelijker bij de kraan kan. De fles met kraag is makkelijk voor bij de stacaravan of barbecue. DE 5 en 10,5 KILO NU TIJDELIJK IN DE AANBIEDING

 

Benegas kunststof gasfles

De Benegas (Bp) gasfles is de meest voorkomende licht gewicht gasfles. Deze gasfles is verkrijgbaar in 3 maten 5 kilo 7,5 kilo of 10 kilo. Voor deze gasfles  betaald u eenmalig statiegeld €40,00. Daarna kan u deze fles omruilen en betaalt u alleen de vulling. Deze flessen mogen niet door ons worden bijgevuld en worden altijd omgeruild. Deze flessen hebben geen keuringsjaren. De Benegas kunststof fles wordt voornamelijk aangeschaft om gewicht te besparen dit kan ongeveer tussen de 3 en 5 kilo per fles zijn.

 

Primagas steel light

De Primagas fles steel light is er in twee uitvoeringen . De 6 en de 9 kilo fles. Voor deze fles betaalt u statiegeld en deze worden niet gevuld maar omgeruild. U schaft deze fles aan en kan hem iedere keer omruilen. Voor deze flessen gelden geen keuringsjaren. De flessen zijn van een klein beetje lichter  als de merkloze stalen gasfles en zo kan u een paar kilo gewicht besparen. Nadeel is natuurlijk dat deze flessen niet gevuld mogen worden en daarom is de vulling VEEL duurder t.o.v de stalen merkloze gasflessen.

Primagaz / Antargaz

De stalen Primagaz. Deze fles wordt door ons omgeruild en mogen wij niet vullen. De fles is niet keuringsjaar afhankelijk.
Deze fles heeft een inhoud van 10,5 kilo.

NIEUW !! DE MERKLOZE KUNSTSTOF GASFLES DIE GEVULD MAG WORDEN

Eindelijk is er weer de kunststof gasfles die gevuld mag worden. U koopt deze fles en dan mag hij door iedereen gevuld worden. u betaald dus geen statiegeld en de fles is uw eigendom. De fles kan 10 jaar lang gevuld worden. Is de fles niet helemaal leeg geen probleem bijvullen kan ook . U betaald dan gewoon de aantal kilo’s die er ingaan. Wij hebben deze fles in de uitvoering van 5 en 10,5 kg inhoud. Deze fles is zeer geschikt als u kilo’s gewicht wil besparen. 

 

 

 

Jewa gasfles

De gasfles van Jewa gas wordt door ons omgeruild en mogen wij niet vullen. Deze fles is niet afhankelijk van keurings jaren en heeft een inhoud van 10,5 kilo.

Motorgas

Motor gasflessen.
Deze gasfles is speciaal voor heftrucks en kan daarom liggend gebruikt worden. U betaalt eenmalig 35 euro statiegeld en daarna enkel de vulling. voor meer informatie kom eens langs in onze winkel.

Campingaz gasfles staal

De stalen campingaz gasflessen, Deze worden door ons omgeruild en mogen wij niet vullen. Deze gasflessen zijn niet afhankelijk van keuringsjaren.Deze gasflessen  hebben een inhoud van 0,4 – 1,8 of 2,75 kilo. Op deze flessen zit geen statiegeld.

 

 

Gas benodigdheden.

Ook hebben wij heel veel aansluitmateriaal voor uw gasflessen of leidingen. Denk hierbij aan koppelingen, regelaars ,gasslangen, kranen, koppelstukken, koperenleiding enz.

Gasblikken

Naast de vele soorten gasflessen hebben wij ook heel veel soorten gasblikken in ons assortiment. Deze zijn in diverse maten en aansluitingen verkrijgbaar.

Snapt u het nog ???

Wij kunnen begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel soorten flessen en er zijn er nog veel meer. Twijfelt u over uw fles kom gerust langs wij kunnen u altijd wel helpen. Of maak een foto van uw gasfles en stuur deze naar ons toe.

Een ding weten wij zeker het vullen van uw gasfles is altijd goedkoper dan ruilen. Helemaal omdat u alleen het aantal kilo’s betaalt.

Ook heel handig voor als u op vakantie ,u gaat altijd met een volle fles op reis.

 

 

Lekzoeker

Zeker weten dat u uw gasfles goed heeft aangesloten.  Gebruik een lekzoeker. Deze spuit u op de koppeling en u weet meteen of u een lekkage heeft.

Geintereseerd in onze producten

Kom langs en bekijk ons gehele assortiment.

Waarmee kunnen we je helpen?


Buitenhuis Beringe

 

Contact

Meijelseweg 51
5986 NH Beringe
Industrieterreinnummer 2070
info@buitenhuisberinge.nl
(077) 466 91 94