Wie zit er achter Buitenhuis Beringe?

Dat zijn wij, Roeland en Elma Spiering. In ons vorige werk hadden wij ook al te maken met tuin- en kampeerspullen. Onze vakanties…. je raadt het misschien al, waren altijd kampeervakanties. We hadden ooit een droom om een eigen winkel te beginnen. En die droom is gewoon uitgekomen, toen we Campingcentrale Margriet Bouten hebben overgenomen. Het is iedere dag een feestje om weer aan het werk te zijn.

Op 1 februari 2006 hebben we de zaak Buitenhuis Beringe gedoopt. Nieuwe eigenaars, nieuwe naam.
Al jaren komen mensen van heinde en ver bij Buitenhuis Beringe hun kampeerspullen, tenten, barbecues, zwembaden en kachels kopen. En niet te vergeten: hun gasflessen laten vullen. We zien ze geregeld terug omdat ze bij ons een groot assortiment, veel productkennis, goede service en vriendelijk personeel vinden. Wij werken dan ook al jaren samen met een enthousiast en vakkundig team van medewerkers, die ook jou graag van goed advies voorzien.

Wij zijn zeker niet de grootste winkel in deze branche, maar loop eens binnen en je zult je verbazen over ons enorme assortiment en de zeer concurrerende prijzen. Tot snel!

 

Geinteresseerd in onze producten?

Kom langs en bekijk ons gehele assortiment.

Waarmee kunnen we je helpen?


Buitenhuis Beringe

 

Contact

Meijelseweg 51
5986 NH Beringe
Industrieterreinnummer 2070
info@buitenhuisberinge.nl
(077) 466 91 94